Social Media în Culise – MEGA Offline #4

Social media 4
0

Wow! Pe 7 septembrie, la ora 18.00 în sala de conferință Aria Hotel Chisinau se va desfășura a 4-a întâlnire a comunității Social Media în Culise.

Este un MEGA Offline cu 3 speakeri, 70 locuri și multă, multă experiență Social Media din Moldova. Întâlnește invitații din această ediție:

Vadim Ciobanu, Social Media Manager la agenția LE BURO, îți va arăta: „Cum integrezi un ChatBot în pagina Facebook”. O temă foarte actuală 🙂

Alin G. Patru, consultant în marketing, vânzări și comunicare de produs turistic, managing partner la Alin Patru, business development manager la Travis Corporate & Events, vine cu tema: „Gestionarea situațiilor de criză în administrarea paginilor pe rețelele de socializare. Experiența companiei AirMoldova”

Eugeniu Dediu – consultant în marketing și vânzări cu experiență de peste 5 ani în domeniu. Este fondatorul companiei Eugeniu Dediu & Partners, care colaborează cu întreprinderi de construcții, avia, restaurante, media, turism, franchising, comerțul online și altele. Eugeniu Dediu va explica: „Cum se măsoară ROMI pe Facebook?”, (ROMI – Return of Marketing Investment).

Înregistreză-te la Offline aici: http://bit.ly/social-media-in-culise
Preț intrare – 100 lei