Curs de Game Development (10 Septembrie 2018; 10 Decembrie 2018)

tekwill
0

🔜 Tekwill Academy lansează un nou curs de Game Development, în parteneriat cu platforma Unity❗

✅Acest curs utilizează platforma Unity, care este cel mai modern motor de creare a animațiilor , a realitatății augmentate și virtuale, precum și a creării jocurilor de cel mai înalt calibru!
Creșterea posibilităților Unity în perioada recentă confirmă autenticitatea platformei pentru dezvoltare pentru PC, XBOX, PlayStation și Nintendo.
Mai mult decît atît, o gamă largă de titluri noi AAA din lumea jocurilor sunt în dezvoltare anume pe această platformă, fiind populară atît pentru Android cît și Apple iOS.

💡În cadrul cursului, veți afla ce determină ca un joc să fie considerat unul bun, precum și modalități de creare a unui joc ce va capta atenția a milioane de jucători din întreaga lume!
Instruirea îmbină armonios teoria cît și practica, iar în cadrul cursului, vei parcurge toate etapele, pînă la lansarea jocului creat pe PlayStation Store, Google Play și Microsoft Store.

🏆Certificare: La sfârșitul cursului, fiecare participant va obține un certificat de absolvire eliberat de Centrul de excelență în TIC – Tekwill, cu indicarea numărului de ore parcurse și a subiectelor învățate.
Instruirea reprezintă primul nivel, din cadrul celor 3 nivele necesare pentru a susține examenul de certificare oficială Unity, disponibilă în Moldova în cadrul Centrului Unity Tekwill!

📚Nivel: Începător
📅 Start curs: 10 septembrie
🌎Limba de instruire: Româna
🚩Unde: Tekwill
⏳Durata: 3 luni, cu o frecvență de 2 ori pe săptămână
💵 Investiția: 300 USD
*Cunoștințele în domeniul programării nu sunt o necesitate însă cunoașterea C# (C Sharp) e binevenită;

Pentru mai multe detalii, acesează pagina oficială a cursului:
http://academy.tekwill.md/game-dev-course.html

✏ Înregistrează-te acum 👇:
https://tekwill.typeform.com/to/AH6F6D

Sau contactează-ne la:
📧 academy@tekwill.md
☎ 079975242

Bloguri relevante