Ignite Chisinau: The Future

inginte
0

Salut!
Ignite Chisinau revine cu noi forțe! La cea de-a cincea ediție, vom avea ocazia sa ascultam discursuri despre ce tehnologii și inovații a mai pus la cale viitorul pentru noi. Pentru prima data in istoria Ignite, aducem în scenă speakeri renumiți din România, Ucraina și Cehia.

Noi, oamenii avem simțul nebuniei atât de puternic înrădăcinat, încât toate inovațiile și tehnologiile pe care le-am lansat în lume ne dovedesc că suntem capabili de mult mai mult. Progresul tehnologic e exponențial. Cu fiecare deceniu, tot mai proeminent. Astfel, este important sa vorbim despre viitor chiar din acest moment.

Ediția „Ignite Chisinau: the Future” va reuni, pe 10 noiembrie, 20 de oameni și 20 de păreri reflectate în câte 5 minute, care ne vor clătina viziunile despre lumea digitală și proiecția omului în viitor.

Ia-ți biletul acum!: https://bit.ly/2yIbdwD

Ne vedem în viitor!

Ediția „Ignite Chisinau: The Future” este organizată de către Seed Forum Moldova (iHUB Chisinau) cu suportul partenerului general www.kaufland.md.

Ignite a ajuns în Republica Moldova cu sprijinul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID Moldova) și Guvernului Suediei prin intermediul Agenţiei Suedeze pentru Dezvoltare şi Cooperare Internaţională (Sida) în cadrul Proiectului „Dezvoltarea Centrului de Excelență în Domeniul TIC”.

Parteneri: Moore Stephens KSCOrangeEllation MoldovaTekwill. Parteneri media: diezLocals.mdUnimedia portal de ştiriTRIO film studioFest.mdTRENDSETER.

Bloguri relevante