Java Professionals cu certificări OCA și OCP

oracle
0

Tekwill Academy anunță înscrierile pentru un nou grup Java – cu certificări OCA și OCP incluse!

Înrolează-te și tu la unul dintre cele mai solicitate și actuale cursuri din domeniul programării, oferit în parteneriat cu Oracle și Endava!

Cunoștințele asimilate în cadrul cursului vor servi drept un atu important pentru o cariere fructuoasă în dezvoltarea de programe software, punîndu-ți la dispoziție materiale didactice oficiale oferite de către Oracle University, săli de studiu ultra-moderne și cei mai profesioniști mentori din cadrul companiei Endava!

Mai mult decît atît, participanții vor avea acces 3 luni suplimentare la toate resursele informaționale oferite de Oracle University, pentru ca la final să poată susține exemenele OCA și OCP (fie unul dintre ele, fie ambele)!

Recunoscută la nivel internațional, certificarea Oracle confirmă cunoștințele asimilate și competențele dezvoltate, constituind un avantaj important în procesul de angajare și afirmare profesională!
Certificarea OCP este cea mai înaltă calificare acordată de către Corporația Oracle, profesioniștilor programatori în Java!

Detalii curs:

Nivel: intermediar
Unde: Tekwill
Orar: 3 ori pe săptămînă
Durata întregului curs: 3 luni
Investiția participanților: 650 USD
*Prețul include 3 luni instruire în sala de curs, 3 luni suplimentare de acces la toate materialele didactice de pe account-ul Oracle, un voucher pentru a susține examenul și obține certificarea OCA și un voucher pentru a susține examenul și aobține certificarea OCP!

Înregistrează-te acum:
https://tekwill.typeform.com/to/jKaweL

Sau contactează-ne la:
academy@tekwill.md
079975242

Bloguri relevante