Innovation Camp ”Innovative IT”

inovative it
0

În data de 10-11 noiembrie 2018, Junior Achievement Moldova, planifică organizarea unui eveniment economic Innovation Camp pe tema ,,Tehnologii Informaționale Inovative” pentru elevii cu vârste cuprinse între 15-19 ani, care studiază educația economică și antreprenorială.
Innovation Camp- se desfășoară pe parcursul a două zile în care elevii conlucrează în scopul analizei unei probleme specifice domeniului de afaceri, în vederea găsirii unor noi idei inovative și fezabile, care ar putea fi utilizate în soluționarea problemei stabilite. Participând la această activitate, elevii vor avea posibilitatea de a-şi consolida abilităţile interpersonale, de a-şi dezvolta competenţe necesare pentru rezolvarea eficientă a problemelor şi abilităţile de a lucra în termini restrânşi.
Activitatea se va desfășura în cadrul Programului ”Susținerea educației antreprenoriale în Europa și Eurasia” finanțat de către Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID Moldova).
Profesorii și elevii cointeresați ne vor contacta până la data de 04 noiembrie 2018, la adresa de mail: jamoldova@gmail.com.
Pentru informații suplimentare ne puteți contacta la numărul de telefon-060363190, Ionela.

Bloguri relevante