STARTUP FAIR 2018 12 DECEMBER 16:00 – 18:00

startup fair
0

Pe 12 decembrie, Tekwill își deschide ușile pentru a întâmpina toți doritorii de a explora noțiunea de „startup” în cele mai diverse manifestări. Startup Fair implică în sine o expoziție de startupuri pentru participanții care intenționează să cunoască investitori și antreprenori și să-și împrospăteze rețeaua de contacte.

Fiecare startup participant va avea parte de un stand expozițional cu pliante, broșuri, bannere, autocolante și orice alte materiale promoționale. Participanții vor avea șansa să povestească despre menirea produsului și să prezinte modelul de business pe care îl dezvoltă! Toate companiile aflate în primă fază, startupuri hardware și software își vor prezenta talentul în fața participanților, investitorilor, donatorilor și presei.

Startup Fair va avea loc începând cu orele 16:00 și va aduna în același loc peste zece startupuri locale, mai mulți investitori locali și internaționali, câteva agenții media și de presă și peste 200 de vizitatori.

Înregistrează-te aici:
https://goo.gl/forms/369hpkY0tpRosFIl2

Urmărește pagina evenimentului pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Startup Fair este organizat de Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC cu suportul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională și Guvernului Suediei în cadrul Proiectului „Dezvoltarea Centrului de Excelență în domeniul TIC”.

Bloguri relevante