Eveniment Gratuit – WOW Instagram Stories | cu Dumitru Talmazan

11iulie
0

WOW Instagram! cu Talmazan Dumitru
Ce este Instagram și ce instrumente folosim pentru automatizarea și dezvoltarea paginii personale și de business pe Instagram.

În data de 11 IULIE, echipa Talmazan School te invită la un eveniment GRATUIT #TALMAZANWOWINSTA. Evenimentul face parte din cea mai întrebată temă a anului 2019 „SOCIAL MEDIA pe Instagram” , speaker Dumitru Talmazan.

Cei prezenți vor face cunoștință cu o serie de instrumente, aplicații și strategii utile, pentru a se simți pe platforma Instagram ca peștele în apă și în baza cunoștințelor primite să facă rezultate chiar în timpul evenimentului .

Programul va cuprinde 4 blocuri, care vor avea ca scop aprofundarea tuturor participanților în lumea Instagramului și răspuns la întrebarea „Cum folosim INSTAGRAM STORIES mai smart?”:

✅ BLOC 1: Redactarea pozelor – aplicații utile;
✅ BLOC 2: Redactarea video – aplicații utile;
✅ BLOC 3: Aplicații de lucru cu INSTAGRAM STORIES;
✅ BLOC 4: Sfaturi utile și live hacks.

Motive pentru care să nu ratezi acest curs:
📌 Prezența în online este vitală pentru afacerea ta;
📌 Instagram este una dintre cele mai populare platforme sociale din lume cu peste 1 miliard de utilizatori activi lunar;
📌 Vei învăța cum să-ți faci afacerea recunoscută în orice regiune a globului;
📌 Vei învăța să faci un montaj chiar de pe telefonul tău mobil care va face ca clienții tăi să-ți urmărească stories-urile.
📌 Știu că ești deja în temă că instagramul azi este o platformă și un canal de formare și promovare a brandului personal, vom discuta și despre acest subiect.
📌 Beneficiezi de sfaturi utile de la un profesionist în Social Media Marketing cu experiență de mai mult de 5 ani.

SPEAKER:
Dumitru Talmazan – ANTREPRENOR DIGITAL, SPEAKER INTERNAȚIONAL ȘI EXPERT ÎN SOCIAL MEDIA MARKETING
În prezent, autor și speaker în cadrul cursurilor de instruire în Facebook și Instagram de nivel internațional în cadrul companiilor: Business Molodost, Synergy, Talmazan School, Sidorin LAB cu impact pe piețile din Republica Moldova, România, Ucraina, Federația Rusă, și alte țări din spațiul post-sovietic.

Dezvoltă câteva direcții de afaceri:
ASAP – digital team – agenție internațională de performanță digitală cu un buget de administrare de peste 300 000 euro;
Talmazan School – școală de instruiri în domeniul rețelelor sociale;
Kicksocialwork – Aplicație de monitorizare și analitică a activităților de promovare efectuate în Facebook;
Zoom your business – conferință anuală despre antreprenoriatul în Republica Moldova;
Hello From Republic of Moldova – ONG ce are ca scop promovarea Republicii pe plan internațional, proiect de suflet – despre oameni, prin oameni, Pentru Oameni.
Walk with Talmazan – blog de expertiză și life stile cu experți naționali și internaționali, cu personalități de bază pe care cu drag îi invită la o plimbare și la o discuție.

Dacă vrei și tu să înveți cum să utilizezi instrumentele Instagram pentru a-ți dezvolta afacerea și a face din marca ta un brand, atunci te așteptăm în calitate de participant la cursul #TALMAZANWOWINSTA din 11 IULIE”

Când?- 11 iulie, 18:30

Participarea este gratuită în baza înregistrării. Locurile sunt limitate!!! Te poți înregistra aici: 👉 http://bit.ly/wowInstafbevent1107

ℹPentru detalii scrie-mi acum un mesaj sau sună ⤵
📱060 011 831
☎ (022) 011 071

Bloguri relevante