Programming Digest #1

simon-hattinga-verschure-WNevBlZWCKA-unsplash
0

Intro Guide to Dockerfile Best Practices
Astăzi sunt o mulțime de Dockerfile-uri pe GitHub, dar nu toate Dockerfile-urile sunt create în mod egal. Eficiența este critică, iar această serie a blog-ului cuprinde 5 arii pentru cele mai bune practici care te vor ajuta să scrii mai bine Dockerfile-uri.

Mistakes we made adopting event sourcing (and how we recovered)
De mai bine de un an creăm un nou sistem care are la bază event-sourcing. Event-sourcing este o caracteristică potrivită pentru nevoile noastre, din cauză că organizațiile vor să păstreze o istorie curată a gestionării informației de către sistem și să o analizeze pentru detecția fraudei. Acest articol descrie unde noi am greșit, în speranța ca alții să învețe de la noi în evitarea greșelilor pe viitor.

Developers don’t understand CORS
Cel mai bun lucru în consultanța developerilor full stack este că am ajuns să lucrez cu un număr mare de developeri cu diferite nivele ale abilităților. Acest articol îți va oferi oportunitatea să vezi care este obstacolul universal al developerilor. Unul care pare comun și relevant este: Prea mulți developeri web nu înțeleg cum funcționează CORS.

Z-Index fun
Elementele de pe paginile web sunt în majoritate side-by-side, deasupra și unul sub altul. Ocazional, un design cere ca două sau mai multe elemente să se suprapună.

10 tips for reviewing code you don’t like
Un code review ar trebui să fie obiectiv și concis și ar trebui să se confrunte cu certitudini oriunde posibil. Nu este un argument politic sau emoțional: este unul tehnic și scopul acestuia ar trebui mereu să fie înaintat și să dezvolte atât proiectul cât și participanții acestuia.

Bloguri relevante