Programming Digest #3

simon-hattinga-verschure-WNevBlZWCKA-unsplash
0

Facebook Real-time Chat Architecture Scaling With Over Multi-Billion Messages Daily
Aceasta este al doilea despre arhitectura Facebook. În primul rând, am cuprins bazele de date, tehnologia persistenței utilizată @Facebook. În această scriere, voi vorbi despre arhitectura de chat în timp real a Facebook care se scaldă cu peste miliarde de mesaje trimise zilnic.

A Systems Design Interview Primer For New Engineers

Acest articol își propune să fie un primar care se concentrează pe pregătirea interviului, dar poate fi de asemenea folosit pentru a obține o mai bună înțelegere despre design-ul sistemelor (o competență necesară) ca dezvoltator.

Cracking my windshield and earning $10,000 on the Tesla Bug Bounty Program
Unul dintre lucrurile mai interesante pe care le-am avut ocazia să le împrăștiem este modelul Tesla 3. Acesta are un browser web construit, gratuit LTE premium și actualizări de software over-the-air. Este un computer conectat la rețea pe roți care conduce foarte repede.

3 Reasons Why You Should Work Directly in the Cloud
Dezvoltatorii folosesc adesea computere high-end pentru a lucra. Deoarece au nevoie să construiască, să testeze și să-și reconstruiască proiectele, au procesoare high-end. Pentru că au nevoie de tot pentru a lucra rapid, au SSD-uri sau unități NVMe. Și pentru că au nevoie să păstreze tone de tab-uri deschise în browser-ul lor, au 16GB sau 32GB de RAM. Acest tip de hardware costă foarte mult – devloperii rareori lucrează pe un computer la prețuri mai mici de 1.500 dolari. Dar dacă am să vă spun că este mai avantajos să lucrați direct în cloud. Vrei să știi de ce? Citește mai departe!

Things All Developers Should Learn In College

În calitate de developer, veți auzi o mulțime de teorii nebunești, de necrezut despre ce înseamnă „linii de cod”. Nu credeți pe nimeni. Liniile de cod sunt o metrică ridicolă în baza deciziilor. În cazuri foarte rare vă spune ceva, în toate celelalte cazuri, nu vă spune nimic. Utilizarea liniilor de cod pentru a lua decizii este ca și cum ar fi calitatea cărților de rating după numărul de pagini.

Bloguri relevante