Programming Digest #6

julian-o-hayon-vJ3GRQ9VCwk-unsplash
0

Designing Web Applications-Architectural Components
Care sunt considerațiile principale la care trebuie să se gândească cineva când crează o aplicație web? De ce arhitectura este cum este în compania ta?

How To Build a Bot That Sends Dog Images
Vom utiliza Twilio pentru acest tutorial. Vei avea nevoie de un număr de telefon să fie înregistrat. Dacă nu ai un număr de telefon înregistrat, citește acest tutorial despre cum să îți înregistrezi numărul de telefon și revino când ai numărul înregistrat.

Regex For Noobs (like me!) – an illustrated guide
Acest blog este un ghid ilustrat pentru Regex și tinde să vă ofere o introducere pentru oamenii care nu s-au întâlnit niciodată cu Regex, dar ar vrea.

Build Your Own Text Editor
Este vorba despre aproximativ 1000 de linii de cod C într-un singur fișier fără dependențe și implementează toate caracteristicile de bază pe care le așteptați într-un editor minim, precum și evidențierea sintaxelor și o caracteristică de căutare.

Programming in 1969
Am decis să devin programator 1965- ’66. Am citit un articol cu ​​o imagine de flux și m-am gândit „asta mi s-ar potrivi”. Când am absolvit liceul în 1967, nu existau universități care să predea programare, dar în Solna exista un curs de 6 luni care avea să devină un curs de 12 luni și era eligibil pentru studenți. Așa că am aplicat acolo.

Bloguri relevante