Social Media Marketing cu Alexandra Cerbu

5octombrie
0

”Un obiectiv fără rezultat este un vis, dar Social Media fără un obiectiv este un coșmar.”

Color Drop Agency alături de Mimoza.ro și-au unit forțele pentru a o aduce în Bacău pe Alexandra Maria Cerbu pentru a susține un curs practic de Social Media.

Citește mai jos pentru a face cunoștință cu ea!

”Sunt Alexandra Cerbu, am 7 ani experiență în Marketing Online, sunt specialist, consultant și trainer. Sunt și NLP Practitioner, în devenire Master și îți voi da idei despre cum sa ajungi la audiența ta într-un mod relevant folosind tehnici NLP.

La Cursul de Social Media vom stabili care sunt obiectivele pe care poți să le setezi, cum știi ce vrei, cum calculăm potențialul pe care putem să îl atingem.

O dată stabilit obiectivul, avem nevoie de o strategie. Așa că te invit să afli cum stabilești strategia potrivită.

Vei înțelege cum faci o strategie în Social Media, ce implică, cum putem ajunge la audiența potrivită, ce buget folosim, cât timp testăm diferite campanii, cum fidelizăm audiența.

Vom discuta despre Facebook, Instagram, Linkedin.

A doua zi vei face strategia de Social Media potrivită pentru tine, vei seta campaniile în Business Manager, vei ințelege cum poți combina audiențele pentru a atinge potențialul maxim de lead-uri.

Procesul de la obiectiv la rezultat îl vom parcurge în 2 zile – 12 ore.
Vei înțelege cum funcționează algoritmul Facebook și Instagram și te voi ajuta să înțelegi pașii pe care îi urmezi pentru a-ți îndrepta campaniile de Social Media către rezultatul dorit.

Vom pune accent pe content marketing pentru că sunt sigură că o campanie de succes înseamnă să livrezi mesajul potrivit audienței potrivite. ”

Dacă sounds good ceea ce ți-a transmis Alexandra Maria Cerbu sună la unul dintre numerele: 0753750181 sau 0742856782 pentru mai multe detalii sau înscrie-te direct cu ajutorul formularului: https://goo.gl/forms/SDcDCL67kdsO9c402

Cost: 460 lei

Hai să te lămurești cum stă treaba cu facebook-ul și instagram-ul!

Bloguri relevante