Programming Digest #9

tyler-franta-iusJ25iYu1c-unsplash
0

Arcs of Seniority

Ce-l face pe un developer senior? După ce am terminat bootcamp-ul și am început primul meu job ca dezvoltator web, am devenit imediat interesat de această întrebare. Am vrut să știu ce abilități să-mi dezvolt, pentru a putea progresa cât mai repede pe noua mea carieră.

Documenting Software Architecture

Învățăm cum să codăm și construim câteva aplicații interesante, apoi învățăm despre arhitectură și cum să facem aplicația să fie menținută mai mulți ani… Cu toate acestea, atunci când trebuie să explicăm altcuiva (unui nou dezvoltator, proprietar de produs, investitor, …) cum aplicația funcționează, avem nevoie de ceva mai mult … avem nevoie de documentare.

Things I Learnt from a Senior Software Engineer

Acesta este unul dintre motivele pentru care am început să păstrez un jurnal. În fiecare zi, de câte ori am întâlnit o situație interesantă, notam. Tot datorită faptului că am stat lângă un inginer software software, am putut observa îndeaproape ce făceau și cum era diferit de ceea ce aș face.

Introduction to Memory Unsafety for VPs of Engineering

Insecuritatea memoriei este o proprietate a unor limbaje de programare, în care acestea permit programatorului să introducă anumite tipuri de bug-uri și permit acestor bug-uri să producă probleme grave de securitate.

Avoid Premature Optimization

Cum am căzut în capcana optimizării premature, rădăcina răului.

Bloguri relevante