FRIDAY TALKS: MATHEMATICAL OPTIMIZATION OF MACHINE LEARNING ALGORITHMS

313_large_51625
0

Cea mai importantă si minuțioasă parte din lucrul unui Data Analyst este de a scoate informatia ascunsă in volumul imens de date cu care operează. Matematica și statisticile constituie baza tuturor algoritmilor de învățare automată și cunoașterea diferitelor metode de optimizare matematică ajută la îmbunătățirea rezultatelor și la actualizarea valorii parametrilor.

Cum trebuiesc folosite si care sunt cele mai importante elemente le vom discuta la ediția nouă a #FridayTalks împreună cu Tatiana Gâlcă – Big Data Analyst la Orange {kiTchen}.

Invităm speciliaștii cu background în matematică și analiză statistică a datelor pentru o sesiune peer-to-peer pentru o sesiune de partajare a bunilor practici în analiza statistcă a datelor.

 

✔️ Participare Gratuită
✔️ 17 iulie
✔️ 18:30 – 19:30
✔️ Format: Video Conference

 

Link de înregistrare: https://tekwill.typeform.com/to/dGBfnImL

 

TEKWILL ACADEMY

Tekwill Academy este o inițiativă educațională care furnizează cursuri și instruiri tehnice în mod regulat, pe teme specifice, predate de traineri și profesioniști din domeniul TIC din Moldova și de peste hotare.

Tekwill Academy a fost creată și funcționează în cadrul proiectului ”Dezvoltarea Centrului de Excelență în domeniul TIC din Moldova” , implementat de Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC cu suportul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Guvernului Suediei.

 

Pentru a afla mai multe detalii, ia legatura cu noi prin email academy@tekwill.md sau prin telefon la nr. 079975242.

 

 

Bloguri relevante