AaHa Inc
AaHa Inc

AaHa are sediul oriunde există un laptop și Wi-Fi, dar avem un birou în Moldova și NYC. Este o companie de produse care construiește aplicații moderne Golang și Vue.js.

Amdaris
Amdaris

Amdaris a fost fondată în 2009 și are birouri în Bristol, Timișoara și Chișinău. Amdaris este partener Microsoft Gold pentru dezvoltarea aplicațiilor.

ASAP – Digital Team
ASAP – Digital Team

ASAP - digital team înseamnă expertiză, strategie și experiență în digital communication. Scopurile tale devin As Soon As Possible realizabile și măsurabile!

BOOMERANG – Publicitate GOOGLE ADS
BOOMERANG – Publicitate GOOGLE ADS

Boomerang este o agenție de digital marketing performance din Chișinău, cu o experiență de peste 6 ani pe piața din Moldova și România.

Click Academy
Click Academy

Click Academy este o platformă online de cursuri Marketing și promovarea afacerii pentru tinerii antreprenori.

Code Craft Solutions
Code Craft Solutions

Code Craft Solutions este o firmă completă de dezvoltare web și marketing digital, cu sediul în Chișinău, Republica Moldova. Echipa noastră este specializată în codificarea site-urilor web.

CODE FOR MOLDOVA
CODE FOR MOLDOVA

Code For Moldova este prima organizație de civic tech din Republica Moldova. Misiunea noastră este să dezvoltăm soluții IT pro-bono, pentru a sprijini comunitatea.

CREATIVEAD
CREATIVEAD

Content marketing, copywriting, elaborarea strategiilor de conținut, audit al textelor și redactare. Școala de Copywriting din Moldova.

CROMATIX CREATIVE IMAGE LAB
CROMATIX CREATIVE IMAGE LAB

CROMATIX CREATIVE IMAGE LAB creează şi dezvoltă branduri! Oferim servicii: Design, Publicitate, Relaţii publice Marketing. Slogan: Thinking colorful!

Crunchyroll Moldova
Crunchyroll Moldova

Crunchyroll, o companie WarnerMedia (ca filială a Otter Media) și cel mai popular brand de anime din lume, conectează fanii anime-urilor și manga-urilor din peste 200 de țări.

DAS SOLUTIONS
DAS SOLUTIONS

Suntem DAS Solutions și proiectăm, dezvoltăm, construim produse software funcționale. Suntem obsedați să găsim soluții pentru a reduce costurile, a minimiza erorile umane.

Digital Business Solutions 30
Digital Business Solutions 30

Digital Business Solutions 30, o companie europeană de frunte în sectorul soluțiilor și asistenței tehnice care operează cu mărci specifice.