Interportal

Interportal

Pagina web
Chișinău

Despre Interportal

Interportal vă invită să vă înscrieți la Cursuri IT. La cursurile noastre poți studia de oriunde, având un nivel inițial minim de cunoștințe în IT, să beneficiezi de studii de scurtă durată. Cursurile noastre sunt modernizate și adaptate la cerințele angajatorilor, cu autorizare de la Ministerul Educației, Culturii și Cercetării.

Organizarea cursurilor este in format online și în oficiu. Graficul cursurilor este format, de obicei, seara sau în weekend.
Cursurile sunt predate de specialiști cu experiență în domeniu - developeri, designeri, marketologi, economiști.
Pentru tineri, persoane fizice propunem seturi de cursuri "de la zero la profesie" - Scoala Frontend Development, Scoala de Marketing Digital, Cursuri C#/.NET/SQL, Cursuri UI/UX Design, Photoshop, Programare 1C.

Pentru companii interesate de a-și instrui personalul, propunem cursuri corporative, cu posibilitatea de a modifica graficul, numărul de ore, programa, oferte speciale. Cele mai populare sunt cursurile "Microsoft Office", "Excel pentru business" si Oracle.

De asemenea, pentru cei ce doresc sa avanseze în carieră, avem cursuri avansate în Excel - Macros/VBA, Business Intelligence.

Detalii de contact

Adresa:

bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 65

Email:

interportal.md@gmail.com

Telefon:

0690 05 168

    Scrie-ne un mesaj