Pentalog

Pentalog

Pagina web
Chișinău

Despre Pentalog

Pentalog este o platformă globală de servicii IT full-stack concepută pentru a sprijini companiile digitale și tehnologice pe tot parcursul circuitului produselor: proiectare, dezvoltare, marketing și finanțare. Aplicăm cele mai bune practici Agile, Lean și DevOps pentru a vă ajuta să creșteți.

Cine suntem noi?
Pentalog este o platformă de servicii digitale care susține startup-urile, IMM-urile și companiile multinaționale în strategiile lor de creștere. Abordarea noastră globală, mentalitatea strategică și practicile agile ne-au făcut un furnizor de servicii perturbatoare pe scena afacerilor internaționale.
Ce facem?
Oferta noastră de servicii end-to-end acoperă toate nevoile IT ale clienților noștri, de-a lungul ciclului lor de viață al produselor și soluțiilor, de la evaluarea și recrutarea competențelor IT până la marketingul digital până la inginerie software, consultanță IT și operațiuni BOT.

De ce să ne contactați?
Pentru că suntem un ”ghișeu unic”, capabil să începem proiectul dvs. în termen de 2 săptămâni. Deoarece servesc peste 200 de clienți de 20 de ani cu ratinguri ridicate de satisfacție. Pentru că avem facilități în Europa, America și Asia pentru a fi chiar lângă dvs. oriunde ați lucra.

Detalii de contact

Email:

commercial@pentalog.fr

Telefon:

+33 2 38 25 30 30

    Scrie-ne un mesaj