Conferinta AgTech 2021

Conferința AgTech 2021: înregistrează-te la unicul eveniment dedicat digitalizării afacerilor agricole din Moldova

Conferința AgTech 2021 „Soluții digitale în agricultură”, unica platformă destinată digitalizării afacerilor agricole din Republica Moldova, vine să prezinte cele mai bune exemple de digitalizare a afacerilor agricole din țară, iar experți naționali și internaționali vor relata care sunt schimbările cheie necesare de realizat pentru a spori rentabilitatea sectorului agricol.

Evenimentul se va desfășura în perioada 2-3 martie 2021 și este organizat de portalul Agrobiznes cu ajutorul proiectului USAID Agricultura Performantă în Moldova (APM) în parteneriat cu proiectul Tekwill, susținut de USAID și Suedia.

„Companiile locale ce implementează tehnologii de ultimă oră în activitatea de zi cu zi au reușit să devină mai eficiente și să reducă esențial cheltuielile. Există soluții disponibile pe piață atât pentru întreprinderile mici și mijlocii, cât și mari, iar Conferința AgTech 2021 le va aduce mai aproape de producători. Prima ediție AgTech a confirmat interesul sporit al antreprenorilor, instituțiilor și organizațiilor din sector față de digitalizare, iar în acest an venim cu mai multe soluții, performanță și inovații”, relatează Sergiu Jaman, fondatorul Agrobiznes.

Speakerii AgTech 2021 vor să aducă față în față tehnologiile și agricultura performantă pentru a contribui la apropierea companiilor tehnologice de industriile tradiționale și a extinde parteneriatele care pot aduce valoare adăugată sporită sectorului agricol.

Participanții vor fi implicați în sesiuni de prezentări, discuții și webinar-uri live. Aceștia vor afla cum pot fi aplicate sistemele digitale în vii, livezi, zootehnie, dar și vor interacționa cu experții sau fermierii care deja implementează tehnologiile moderne.

La eveniment vor participa și reprezentanți ai instituțiilor cheie menite să susțină dezvoltarea sectorului agricol: AIPA, MADRM, ODIMM și USAID/APM.

Soluțiile IT reprezintă un sprijin real pentru dezvoltarea agriculturii, iar utilizarea lor va produce un impact major asupra afacerilor independente.

Înregistrează-te la Conferința AgTech 2021 completând formularul de participare, disponibil pe acest link.

Mai multe detalii, pe pagina de Facebook a evenimentului sau pe platforma GoDigital.md

 

 

Sursa: Diez.md