Algoritmi si structuri de date advanced

Algoritmi și Structuri de Date Advanced

Algoritmi și Structuri de Date Advanced este un curs destinat persoanelor ce doresc să învețe bazele logice ale programării. Scopul parcurgerii acestui curs este dezvoltarea unor abilități legate de rezolvarea problemelor cotidiene prin transpunerea lor în linii de cod. Astfel, persoanele care învață bazele algoritmicii pot deveni specialiști valoroși pe piața forței de muncă adaptându-se mult mai rapid la noi tehnologii. Învățarea algoritmilor dezvoltă competențe de problem solving în scrierea codului, lucru vital pentru un programator.

Cursul are o durată de 12 de ore și este conceput pentru cei care întâmpină dificultăți în înțelegerea structurii datelor și doresc să acumuleze cunoștințe de bază pentru începerea studierii programării.

Programul cursului

Modul I. Structuri de Date cu alocare dinamică a memoriei
Modul II. Tehnici de elaborare a algoritmilor
Modul III. Algoritmi euristici
Participanții vor învăța:

  • noțiunile specifice domeniului;
  • structurile bazelor de date și algoritmii utilizați în aplicațiile de zi cu zi;
  • cum să opereze eficient cu algoritmi și structuri de date în problemele de modelare;
  • cum să efectueze gestionarea corectă a structurilor de date abstracte;
  • limitele de utilizare a algoritmilor.

Absolvenții vor fi capabili:

  • să scrie cod de bază în C++;
  • să selecteze algoritmii eficiencți și tehnicile de realizare ale acestora pentru rezolvarea problemelor din domeniul științelor reale și TIC;
  • sa identifice elementele algoritmice în problemele din domeniile ce țin de activitatea umană cotidiană: fenomene naturale și sociale, situații extreme și să elaboreze modelele informatice ale acestora.

Certificare

La finalul cursului vei primi un certificat de absolvire și o anexă unde vor fi scrise toate subiectele învățate la curs. Astfel, odată atașată în CV, angajatorul va avea mai multe informații despre nivelul dvs de pregătire și competențele pe care le dețineți.

Mai multe informații despre Curs

Înregistrează-te la curs!

Mai multe evenimente din domeniul IT – GoDigital.md