Business speed dating

Business speed dating networking Notorium Club, gratis

Sunteți antreprenor și aveți nevoie de clienți, furnizori sau de a stabili relații noi de parteneriat?
👌 Compania de proprietate intelectuală INTELSTART oferă acum posibilitatea de a face business networking în format speed dating online cu oameni de afaceri din diverse domenii din Moldova şi România.

CUM FUNCȚIONEAZĂ ACESTE ÎNTÂLNIRI? SIMPLU!
1.Este necesar un dispozitiv conectat la internet, acces la platforma www.notorium.eu
2. Fiecare participant trebuie să îndeplinească cartea sa de vizită.
3. Sistemul alege un interlocutor aleatoriu pentru el.
4. Cîteva minute interlocutorii se cunosc și decid dacă să facă schimb de contacte sau să treacă la următorul participant.
În 60 de minute participantul poate cunoaşte 20-25 de clienţi/parteneri/ furnizori. SIGUR, RAPID, EFICIENT!

 Instrucţiune video:

CUM NE ÎNREGISTRĂM?
1. Accesează site-ul www.notorium.eu selectează un pachet care va fi oferit gratis, completează formularul și nu rata șansa de a face cunoștință cu viitorii clienți sau parteneri de afaceri!
2. Accesează platforma de networking https://networking.notorium.eu/ te autorizezi cu acelaşi email de la înregistrare şi urmezi indicaţiile de creare a cărţii de vizită.
3. Te asiguri că accesul la cameră şi microfon este acordat pentru site.

Joi, 10.06.2021, ora 18.30 accesezi https://networking.notorium.eu/
– recomandăm de pe calculator / laptop doar în browserul Google Chrome. Puteţi testa şi de pe tabletă sau telefon mobil performant (Android sau în browserul Safari de pe iOS),
– selectezi evenimentul Lansare Notorium şi începeţi networkingul!

Invitații la eveniment au fost transmise in MOLDOVA către:
American Chamber of Commerce in Moldova, European Business Association Moldova, Camera de Comerț și Industrie Franța-Moldova,Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii, Moldova IT-Park, Zonele Economice Libere din Republica Moldova, Artcor, Asociația Moldova Fruct, Asociatia Patronala din Industria Usoara (APIUS), AFAM – Asociația Femeilor Antreprenoare din Moldova, Foreign Investors Association in the Republic of Moldova, AIM – Alianța Întreprinderilor Mici și Mijlocii din Moldova, Dreamups, ATIC, Tekwill, Startup Moldova, Invest Moldova, USAID Moldova, Asociatia Nationala pentru Turism Receptor, JCI Moldova, JCI Chisinau.
Invitații la eveniment au fost transmise în ROMANIA către: Asociația Investitorilor din România în Republica Moldova, Uniunea Nationala a Patronatului Roman (UNPR), Biroul de Promovare Comercial-Economică de pe langa Ambasada Romaniei in Republica Moldova, Afaceri.ro.