DATA SCIENCE BASICS

DATA SCIENCE BASICS

Data Science Basics e este un curs de 80 de ore desfășurat timp de 5 luni, ce este destinat celor cu experiență de programare în Python și doresc să capete competențe în domeniul analizelor de date și Machine Learning. Din acest considerent cursul de Data Science este o combinație dintre domeniul matematicii și programării, unde modelele matematice învățate vor fi aplicate în practică pe modelele de Machine Learning pe care le vor dezvolta studenții în cadrul acestui curs.

CURSUL ESTE FORMAT DIN 2 MODULE:
I. Matematică și Statistică
În acest modul studenții vor învăța să construiască modele statistice ce vor fi transcrise ca și cod în modulul II. Studenții vor fi inițiați în algebra liniară, operații cu matrici și vectori, statistică descriptivă, distribuții statistice și coeficienți de relație.
II. Programare și Inginerie
În acest modul participanții trebuie să dețină cunoștințe de programare în limbajul Python pentru a putea învăța să construiască modele de Machine Learning cu ajutorul celor învățate din primul modul. Studenții vor fi inițiați pas cu pas în algoritmii Machine Learning și în implementarea modelelor matematice sub formă de cod.

📅 DETALII CURS
Nivel de complexitate – Intermediar
Durată: 5 aprilie – 23 iulie
Orar: Luni, Marți, Joi,18:30 – 20:30
Limba de instruire: Română/Engleză
Cost integral: 8000 MDL
Format: Online, Zoom

🔗 Află mai multe despre mentor și programa analitică a cursului pe următorul link:
https://www.tekwill.md/courses/data-science-basics
🔗 Înregistrează-te direct la curs:
https://tekwill.typeform.com/to/pGcmj8WV

Mai multe evenimente din domeniul IT: GoDigital.md