HealthTech Hackathon!

Startup Moldova în colaborare cu Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” organizează cel mai mare „HealthTech Hackathon” din Republica Moldova pentru entuziaști ai tehnologiei – viitori doctori, studenți, biologi, antreprenori, dar și cei interesați de inovații din Life Science.
Evenimentul se va desfășura în perioada 25-27 iunie curent, între orele 8:00-17:00, în regim on-line.
Timp de 3 zile, participanții își vor expune propunerile, propriile idei de digitalizare a medicinei în Republica Moldova, demonstrând cunoștințe și implicare în domeniul HealthTech. În special vor fi evidențiate necesitățile antreprenorialului tehnologic în perioada pandemică și efectul COVID-19 asupra persoanelor cu boli cardiovasculare.
Evenimentul este parte componentă a „Verticalei Medtech 2021” – un program amplu menit să sporească oportunitățile sectorului TIC, promovarea educației digitale în sectorul medical, susținerea inovațiilor și a serviciilor de sănătate tehnologizate.
Pentru a participa la hackathon, doritorii trebuie să completeze, până pe 20 iunie curent, un formular disponibil AICI.
„HealthTech Hackathon” este organizat în cadrul proiectului Tekwill, cu susținerea USAID și Suedia.
Pentru mai multe informații, expediați un e-mail la: community@startupmoldova.digital sau accesați paginile de Facebook, Telegram și Instagram.
Detalii despre semnarea Memorandumului între Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” și Asociația Națională a Companiilor din domeniul TIC vedeți pe: USMF.md

 

Mai multe evenimente din domeniul IT – GoDigital.md