Instagram vs Clubhouse

INSTAGRAM S-A INSPIRAT DE LA CLUBHOUSE?
­čöąVestea bomb─â este c─â pe 1 martie Instagram a lansat LIVE ROOMS, oferind posibilitatea de a intra ├«n LIVE cu maximum trei persoane.
­čöąDublarea pe live va deschide noi oportunit─â╚Ťi creative, talkshow-uri, crearea de ├«ntreb─âri ╚Öi r─âspunsuri ├«mpreun─â cu mai multe persoane, tutoriale atr─âg─âtoare, sau pur si simplu s─â petrece╚Ťi LIVE timpul cu mai mul╚Ťi prieteni.
­čöąLive Rooms le ofer─â creatorilor ╚Öi mai multe modalit─â╚Ťi de a construi o afacere ╚Öi de a c├ó╚Ötiga bani. Cu Live Rooms, spectatorii pot cump─âra ecusoane pentru gazde ╚Öi pot utiliza alte func╚Ťii interactive, cum ar fi Shopping ╚Öi Live Fundraisers.
­čöąDe asemenea, ├«n c├óteva luni vor fi disponibile mai multe instrumente interactive, cum ar fi oferirea de controale pentru moderatori ╚Öi func╚Ťii audio.
­čöąCreatorii Instagram au fost inspira╚Ťi de perioada de c├ónd a ap─ârut pandemia, astfel au observat c─â oamenii au ├«nceput s─â petreac─â mai mult timp online, iar cele mai speciale momente se ├«nt├ómplau LIVE. Exclam├ónd c─â ”abia a╚Ötept─âm s─â vedem ce creativitate vine din aceast─â actualizare extrem de solicitat─â”.
V─â place noua func╚Ťie pe Instagram?

#clickacademy #clickacademy_insta_tips #clickacademymoldova