ManageEngine PAM 360 – Soluție Completă De Gestionare a Accesului Privilegiat

Utilizarea abuzivă a privilegiilor este o amenințare de top la adresa securității cibernetice în prezent, care duce adesea la pierderi costisitoare și poate chiar la blocarea întreprinderilor. Este, de asemenea, unul dintre cei mai populari vectori de atac în rândul hackerilor, deoarece atunci când sunt furate credențiale pentru conturi privilegiate, se obține acces la infrastructura întreprinderii, adesea fără a ridica alarme până când daunele sunt făcute.

ManageEngine PAM360 împuternicește întreprinderile care doresc să reducă acest risc în creștere cu o soluție de gestionare a accesului privilegiat (PAM), care asigură că nicio cale de acces privilegiată la activele critice ale întreprinderii nu este lăsată negestionată, necunoscută sau nemonitorizată.

ManageEngine PAM360 este o soluție completă pentru companiile ce doresc să încorporeze PAM în operațiunile lor de securitate. Pam360 furnizează o consolă centrală ce furnizează o imagine completă infrastructurii IT și a conturilor privilegiate folosite. Astfel se pot descoperi anomaliile și acțiunile ce pot reprezenta o amenințare.

Pentru suport și implementare soluției ManageEngine PAM360, contactați echipa RSD la numărul de telefon 022 210208, sau la adresa de email office@rsd.md

 

Despre Companie: 

Cu peste 250 de proiecte implementate pe diverse soluții și tehnologii la nivel național, RSD a reușit să devină unul dintre cei mai de încredere parteneri în ceea ce privește furnizarea soluțiilor IT&C pe piața Moldovei. Încrederea obținută se datorează principiilor de lucru ce stau la baza celor 10 ani de activitate ai companiei: implicare a întregii echipe RSD la identificarea celor mai bune soluții pentru clienții noștri; asigurarea livrării la termen a produselor; instalarea și configurarea produselor; suport tehnic post implementare – pentru ca să fim siguri că beneficiarii noștri sunt în totalitate mulțumiți.

 

 

Sursa: RSD – Reliable Solutions Distributor

P.S.:  Pentru mai multe detalii despre companie, urmați link-ul.